Nederland Leert Door: gratis ontwikkeladvies

Nederland Leert Door, een subsidie om de mensen die dit graag willen en die we zo hard nodig hebben ‘futureproof’ te maken. Vanaf 1 december krijgt deze subsidie een doorstart en kan iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd weer gratis ontwikkeladvies aanvragen bij een vakbekwame loopbaancoach.

.
Terugblik

De coaches van Menskracht heeft vanuit de vorige ronde van deze subsidie al een aantal mensen begeleid. De vragen zijn divers geweest van heel praktisch tot meer bedrijfsmatig:

  • Hoe maak ik een CV?
  • Hoe vergroot ik mijn arbeidsmarkt kansen?
  • In mijn beroep is er door de Corona geen werk meer, wat kan ik doen als alternatief?
  • Hoe zorg ik dat ik mijn eigen zaak door kan blijven lopen?
.
Wat houdt het in?

De subsidie omvat 4 coaching uren waarin we jouw situatie in kaart brengen, kijken naar o.a. jouw competenties, kwaliteiten en arbeidsvoorwaarden en samen oriënteren op de toekomst van jouw loopbaan. Jouw loopbaanvraag is leidend.

.
Hoe werkt het?

Menskracht doet mee. Wil jij met één van onze loopbaanadviseurs in gesprek? Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via sandra@menskrachtinnoveert.nl, wij regelen de subsidie.

.

‘Het coachingstraject heeft mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten, interesses en wensen en dat er meer mogelijk is dan je denkt! Daardoor heb ik voor mezelf duidelijk wat mijn opties op werkgebied zijn voor mijn toekomst!’ – Violette