Loopbaanportret Patricia Houdkamp; Het gevolg van stoere stappen zetten

In januari schreven we een loopbaanportret over Patricia Houdkamp. Van stewardess naar paardencoach was het verhaal met het thema lef.
Sommige kandidaten blijven we voor langere tijd volgen omdat we je ook graag willen laten zien hoe zo’n proces van verandering gaat (en stiekem omdat we het super leuk vinden om te zien hoe de mensen stappen maken).

Voor iedereen die ook dromen heeft maar t nog te spannend vindt om daar vervolg aan te geven; koester dit voorbeeld van paardenkracht! Ook Patricia had hobbels te nemen en met haar eigen belemmeringen af te rekenen. En zie nu!

In januari was Patricia net gestart en ondertussen zijn er een aantal maanden overheen en zijn er weer stappen genomen. Want een idee hebben en eerste stappen zetten is spannend. Maar wanneer de opleiding klaar is moet je toch echt aan (en in) de bak en dat maakt dat je een nieuwe fasen in gaat. Vragen als wat wil ik uitstralen? Waar sta ik eigenlijk voor? Wat zijn mijn (meer)waarden? komen nu om de hoek kijken.  Het idee in je hoofd hebben, is weer totaal anders dan het op papier zien te krijgen, er woorden aan te geven. Daar gaat natuurlijk wat tijd overheen.. Bovendien ….ook daar moet je soms hulp bij vragen! Ondernemen  is toch een vak apart.

Deze fasen is Patricia doorgegaan en wij waren nieuwsgierig wat daaruit gekomen is. 3 april is de website van Patricia live gegaan!
En dat delen we graag met jullie: www.triggerpaardencoaching.nl