Loopbaanactie: (tijdelijk) (noodgedwongen) een nieuw beroep?

Raakt het jou persoonlijk?

Daar zit je dan… thuis. Je was dol op je functie. Je werkte met hart en ziel in de evenementenbranche, festivalbranche, muziek… en nu ligt alles stil. Je vraagt je af:  Hoe lang nog? Ja dat is niet te zeggen… En je bent zeker niet de enige, harde werkers in allerlei branches van groothandel, vervoer, opslag, congresorganisatie, musea, sport en recreatie tot en met logiesverstrekking, reisbemiddeling, wellness en de concertwereld kampen met dezelfde uitdaging. 2,2 miljoen mensen in die branches die in aanmerking komen voor de zogeheten TOGS-regeling.

Wat ga je in ‘de tussentijd’ doen? 

Je kunt denken dan: “doe ik tijdelijk iets anders en het maakt me niet zoveel uit wat”. In plaats daarvan kun je ook nieuwsgierig zijn naar… wat past er NOG MEER  bij mij en mijn skills? En wat vind ik ook erg leuk om te doen?! Ben jij nieuwsgierig waar je je skills nog meer kunt inzetten? Dan willen we samen met jou je verborgen kansen ontdekken.

Speciaal voor jou, of die vriend, vriendin, broer, zus, nicht of neef bij wie je deze uitdagingen herkent, hebben we gedurende de maand juni een laagdrempelig loopbaanaanbod tegen een betaalbaar tarief opgesteld. Wil je weten hoe dat eruit ziet? Stuur een mail naar sandra@menskrachtinnoveert.nl voor meer informatie.