Match of mismatch?

Voelt jouw werk wel eens als een mismatch bij wie jij bent als persoon? Geloof jij dat het mogelijk is werk te doen wat je echt leuk vindt en wat ‘zit als gegoten’? Als je die overtuiging hebt helpen wij jou graag onderzoeken. Hoe vind je werk dat ‘zit als gegoten’? Door als eerste te kijken welke voorwaarden en inhoud maakt dat jij iets als gegoten vindt zitten. Voor welke activiteiten loop jij warm? En in wat voor werkomgeving voel jij je prettig? Staan bijvoorbeeld samenwerken, persoonlijke ontwikkeling of erkenning voor jou op je lijstje van belangrijke voorwaarden voor passend werk? Of spreken zelfstandigheid, een beetje competitie en doorgroeimogelijkheden jou meer aan. Voor iedereen kan dit anders zijn. Het is jouw baan en het moet jou passen.

Inzicht in wat voor jou belangrijk is, is het fundament voor het vinden van jouw droombaan. Mogen wij je de spiegel voorhouden om tot dat inzicht te komen?

Is de workshop ‘Wat is jouw loopbaanrecept’ misschien iets voor jou?

Ben je er nog niet van overtuigd dat je droombaan vinden voor iedereen is weggelegd? Bekijk dan eens de verhalen in onze loopbaangalerij.