Jij + DISC = investering in jezelf!

Bezet jij binnenkort 1 van deze stoelen? Om inzicht te krijgen in jezelf met DISC?
Want waarom springt de één direct in actie en is misschien heel erg impulsief? En waarom wil de ander alles zeker weten en komt niet in actie? Handvatten, we hebben ze allemaal nodig. De DISC biedt heel makkelijk inzicht in jouw voorkeursgedrag en waarom je handelt zoals je handelt. Dus zit jij met vragen als:

  • Wat past nu écht bij mij?
  • Waarom kan ik met sommige mensen zo moeilijk door één deur? En met anderen heel makkelijk
  • Hoe maak ik mijn volgende loopbaan stap? Want ik kom niet in actie
  • Hoe kom ik over op de ander?
  • Past mijn huidige baan eigenlijk wel bij mij?
  • Welk voorkeursgedrag wordt al goed benut en wat kan beter benut worden?

Door inzicht te krijgen in jezelf kun je ook vaak wat makkelijker kijken naar wat JOU verder brengt en op welke manier.

Vraag jij je af wat een DISC module precies inhoudt?

Je gaat je 3 uur 1-op-1 verdiepen in jouw DISC analyse met een loopbaancoach van Menskracht.
De DISC is een persoonlijkheidsvragenlijst die inzicht biedt in wat voor jou moeiteloos gedrag is, jouw voorkeursgedrag. Welk moeiteloos gedrag zet je nu al in op je werk en wat kun je nog inzetten zodat je meer werkplezier krijgt? Jouw DISC profiel wordt gekoppeld aan een functieprofiel. Dat levert je inzicht in welke soort functies jou als een vis in het water laten voelen. Dit kan bijvoorbeeld richting geven aan het vinden van nieuw werk of aan de volgende stap in je loopbaan. Daarnaast gaat gedrag ook over communicatie. We kijken welke communicatiestijl jij hanteert en welke je kunt inzetten wanneer je samenwerkt met iemand met een ander DISC profiel. Onze ervaring is dat dit veel helderheid schept in misverstanden of zelfs conflicten.

Je gaat naar huis met inzicht in jouw gedrag; je kwaliteiten, je valkuilen en wat je nodig hebt om prettig te functioneren. Dit ontvang je op papier of digitaal samen met je DISC analyse rapport en het functieprofiel dat past bij jouw DISC profiel. Daarnaast krijg je concrete handvatten om te communiceren met personen met een ander DISC profiel. En wist je dat deze module zowel online als fysiek kan doen?

Het is een mooie investering in jezelf! Bezet jij graag een stoel om het gesprek over jezelf en DISC aan te gaan?
Laat hier dan een berichtje achter dan denken we graag met je mee!