Transformeren na de zomervakantie

Betekenis achter de libelle;
“De libelle als ‘spirit animal’ staat voor transformatie in je leven! Maar ook voor aanpassing, verandering en licht. Even stilstaan en naar binnen keren, naar jouw diepste verlangens. 

Op het terras in Deventer, tijdens ons overleg, kwam deze libelle even bij ons zitten. Het laat je hoe dan ook even stilstaan. Het gesprek stopt, focus op het bijzondere diertje, voor zolang het duurt. Zodra de libelle wegvliegt komt de focus weer terug op het gesprek. Het gaat over wat we allemaal gaan doen na de vakantie, focus zetten! We hebben weken lang in de vakantiemodus gezeten en met dit mooie weer blijft het wat langer hanger en dat doet onze creativiteit goed! We komen tot goede bevindingen, creatieve ideeën en komen tot een goed plan. Ondanks alle afleiding zijn wij onszelf en daarmee Menskracht aan het transformeren. We fine tunen wat we hebben en (door)ontwikkelen dat waar behoeften liggen.

Nu de vraag aan jou:
“Voor welke transformatie ga jij aankomende tijd?”

Ga je veranderen, fine tunen of blijf je doen wat je deed? De libelle in het plaatje daagde ons uit om vanuit de afleiding, even stilstaan, terug te pakken op de transformatie waarover het gesprek ging. Jij bepaalt de mate waarin je jezelf laat afleiden. Als je hier niet bewust bij stilstaat zou je zomaar, en binnen no time, in de ratrace terecht kunnen komen. Wanneer je nu al het gevoel hebt dat je alweer toe bent aan vakantie, dan weet je genoeg

We hebben nog iets minder dan 4 maanden te gaan voordat we dit jaar succesvol kunnen gaan noemen, maak het er een mooie story van!

Het goede nieuw is dat je dus ook kunt kiezen voor de transformatie. Neem geen genoegen met de dingen die ‘wel oke zijn’, het mag en kan mooier, beter, duurzamer, leuker, gezelliger of makkelijker. Wat is jouw diepste verlangen waarvan je dacht/denkt dat het eigenlijk niet mogelijk is… Kijk dan naar de libelle (die je waarschijnlijk vanaf nu overal voorbij ziet komen) en neem de uitdaging aan om te transformeren.

Dan nemen wij jullie mee in hoe wij dit binnen Menskracht realiseren. Al 10 jaar lang mag Menskracht mensen helpen naar volgende stappen in hun loopbaan, team en organisatie. Aan de hand van de coaching gesprekken, DISC, team coaching, goed werkgeverschap, ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken.