Eigen Kracht; Talent boven water

,

Innoveren van binnen uit, dat is waar Menskracht voor staat. Het vinden van talent binnen een organisatie begint bij het individu. Waar ligt het talent, de drijfveren en voorkeursgedrag van 1 persoon? En wanneer voelt hij/zij zich als een vis in het water? Dat zijn mooie vragen die wij in verschillende modules onderzoeken. Maar eerst eens onze kijk delen als het gaat over Eigen Kracht.

Met ‘Eigen Kracht’ maak je zichtbaar hoe jij het beste tot je recht komt.
Je kunt je in eerste instantie als een vis in het water voelen op je werkplek. Maar je blijft je ontwikkelen: in werk en als persoon. Wat eerst goed voelt, kan opeens als keurslijf aanvoelen. Alsof je geen vrijheid meer hebt. Dit voelt gek, want het werk is niet veranderd. Jij bent veranderd en toe aan een volgende fase op jouw loopbaanpad zonder alle zekerheden over boord te gooien.

Inzetten van talent zorgt voor werkplezier, enthousiasme en betrokkenheid


Met Eigen Kracht:

  • Ontdek je wat je natuurlijke talent is, zodat je kunt werken vanuit eigenheid en authenticiteit
  • Leer je hoe je jouw talent in kunt zetten op de arbeidsmarkt, zodat je invloed houdt op je eigen loopbaan
  • Maakt onzekerheden en beren op de weg bespreekbaar, zodat je ze aan kunt pakken en de stap in je loopbaan durft te maken waarnaar je verlangt.

Wij helpen graag om vanuit eigenheid natuurlijke talent bij een individu in te zetten in het werk. Zonder beperking van kaders, aannames of verwachtingen. We stellen vragen en duiken de diepte in vanuit oprechte belangstelling én om te ontdekken wat natuurlijke talent is. Als we dat boven water hebben gehaald maken we plannen en brengen we structuur aan voor vervolgstappen. Altijd met een helder resultaat voor ogen.
Benieuwd welke modules wij aanbieden? Kijk dan gerust eens hier. Maar houd ook vooral onze blogs in de gaten. Er volgen meer blogs over Eigen Kracht!